Kaminer och braskaminer Halmstad
KAMINER

Installera kamin Halmstad

BRASKAMINER, GJUTJÄRNSKAMINER, TÄLJSTENSKAMINER, INSATSER

Installation av  kaminer och braskaminer i Halmstad

Vi säljer och installerar kaminer och skorstenar och med vår erfarenhet som bas guidar vi dig från start till färdig installation. Våra skickliga murare skapar enkelt det där extra som andra tar så mycket mer betalt för – det är vårt bidrag till dig som kund.

För varför bara ställa upp en kamin på golvet när det är så enkelt att få till en egen design som ingen annan har. Många av våra kunder har berättat att de kände sig trygga i våra händer – att de fick rätt information och att det skapades ett förtroende.

Vi har valt att sälja produkter från NSP i Vänersborg – ett företag som är unikt vad gäller säkerhet vid eldning, ett företag som anser att varje brand från en eldstad är en för många. Vår leverantör har skapat säker eldning i Sverige sedan 1964 – en trygghet i sig tycker vi

Oavsett vad du som kund behöver hjälp med finns vi till hands, vi tar skäligt betalt för det vi gör, och vi kommer hem till Er för en förutsättningslös diskussion och genomgång innan vi offererar.

Vi gissar inte priser och vi saftar inte på prislappen bara för att det idag går att göra med tanke på bristen på hantverkare som finns. Vi tar prissättning på största allvar, och korrekta priser är en del av vår kvalitet.