Kamin och braskamin Halmstad
MED PASSION OCH TRADITION

Om oss

ÄNDA SEDAN 1959 HAR VI I FAMILJEN MORELL ARBETAT MED SKORSTENAR

Vi började reparera skorstenar i Halmstad med omnejd 1989 och nu reparerar vi skorstenar, bygger nya, säljer och monterar kaminer och kassetter och monterar taksäkerhet. I vår utställning visar vi gärna eldstäder och svarar på frågor. Vi hjälper er från första tanken på en kamin tills den är installerad och klar. Vi delar gärna med oss av det vi lärt på vägen.

Trygghet

Vår erfarenhet av skorstenar och eldstäder gör att alla våra kunder kan känna sig trygga. Vi vet helt enkelt vad vi håller på med.

Passion

Elden och dess skönhet och värme ligger oss varmt om hjärtat.

Raka rör

Vi gillar raka rör. Vi har inga dolda avgifter eller överraskningar på fakturan

Vi är medlemmar i Sveriges Skorstenshantverkares Förening (Skorstenshantverkarna) och Skorstensentreprenörers Riksorganisation (SeRo) och är certifierade skorstenshantverkare enligt SeRos certifieringsförordning SeRo-cert.

Skorstenshantverkarna

SeRo

Kristian Morell

Jag som driver Morell skorsten och kamin heter Kristian Morell och jag har arbetat med detta sedan. Till en början hos. Då gjore jag de å de.

För mig är det viktigaste att mina kunder kan lita på mig och de produkter vi säljer och installera. Alla våra leverantörer är noga utvalda. Exempelvis då vi renoverar en skorsten använder vi uteslutande insatsrör från Nordiska skorstensprodukter.

 
 

Hemsidan är gjord med moln8.se av byggmedia.se. Upptäcker du bekymmer med hemsidan kontakta Byggmedia.