Loading...
Om oss 2017-09-13T08:14:57+00:00

Om oss

Vi började reparera skorstenar i Halmstad med omnejd 1989 och nu reparerar vi skorstenar, bygger nya, säljer och monterar kaminer och kassetter och monterar taksäkerhet. I vår utställning visar vi gärna eldstäder och svarar på frågor. Vi hjälper er från första tanken på en kamin tills den är installerad och klar. Vi delar gärna med oss av det vi lärt på vägen.

Vi är medlemmar i Sveriges Skorstenshantverkares Förening (Skorstenshantverkarna) och Skorstensentreprenörers Riksorganisation (SeRo) och är certifierade skorstenshantverkare enligt SeRos certifieringsförordning SeRo-cert.

Skorstenshantverkarna

Skorstenshantverkarnas förening

SeRo

Skorstensentreprenörers Riksorganisation

Kristian Morell

Jag som driver Morell skorsten och kamin heter Kristian Morell och jag har arbetat med detta sedan. Till en början hos. Då gjore jag de å de.

För mig är det viktigaste att mina kunder kan lita på mig och de produkter vi säljer och installera. Alla våra leverantörer är noga utvalda. Exempelvis då vi renoverar en skorsten använder vi uteslutande insatsrör från Nordiska skorstensprodukter.